Nie jesteś zalogowany na forum.
Tima, można nawet więcej.
Ja mam pytanie do ADMINISTRACJI czemu nie mogę pisać w CB pierwszy raz tu byłem popisałem trochę i jeden z ADMINISTRACJI zbanował mnie oraz nie pozwolił mi pisać czemu mi się tu spodobało a teraz nie mogę pisać proszę zrobić tak aby już mógł pisać z góry dziękuje .
Nie możesz pisać, bo masz ograniczenia. A ograniczenia masz przez swoje zachowanie.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Aha czyli jak ktoś pisze miło zabawnie i inne to zaraz ma ograniczenie ok to jest do bani
Nie, ograniczenia ma ten, kto zgrywa trolla . Zapraszam do przyswojenia podstawowych zasad społecznego pożycia - te albowiem mają swoje zastosowanie także w świecie wirtualnym. Trollowanie nie jest ani miłe, ani tym bardziej zabawne - o czym zapewne doskonale wiesz, bo sprawia Ci to frajdę. Więcej odwagi w życiu realnym, a tego typu leczenie kompleksów nie będzie Ci potrzebne.
Pytanie techniczne : czy tylko mi nawala słownik ortograficzny w postach? Tzn. podkreśla prawidłowo napisane wyrazy.
Szaman, Lord Cesarstwa Doliny
Mówca Praojców, Mistrz Protokołu i Protektor Tronu
Starodawny, Pierwszy Zaprzysiężony, Strażnik Pieczęci i Pan na Szarej Twierdzy
~ wcieleń ma wiele... ale to tu wszystko się zaczęło.
@Athastan:
Masz ustawiony właściwy język? Może się przełączył na angielski?
Btw. patrzyłem na Twoje posty i czasem Ci spacji brakuje (dwa wyrazy łączą się w jeden).