Nie jesteś zalogowany na forum.
No! Jest genialne!
Dzięki, Lori!
Rawr!
Super Lori ^^ Fajnie należeć do rodzinki
Wow! Jaki nawał podziękowań xD
A tak serio: nie ma za co. Przyzwyczaiłam sie do pracowania z tym drzewem, na które wcześniej tak narzekałam xD Jakby coś jeszcze było potrzebne - pisać! Polecem się na przyszłość
Poprawiłam drzewo w związku ze ślubami i nie tylko. Usunęłam tez niepotrzebnych przodków. Zobaczcie sami tu lub wyżej.
PS: Przepraszam że takie małe ^^
Drzewko świetne ! Cieszę się, że podejmujesz się dbania o nie.
W końcu coś muszę robić, nie? ;p xD
Jeśli coś byłoby nie tak - mówić!
Kora nie ma zaznaczonego, że jest siostrą Crusiera i Mesho, po za tym, wszystko (chyba) dobrze. Kawał dobrej roboty
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-12-20 19:57)
Jest zaznaczone ale zbyt cienką linią i dlatego nie widać. Wybaczcie, zaraz poprawię xD
a ja też mogę miec rodzinę??
Heh, Vatinia, każdy może. Trzeba ją tylko znaleść
a jak?
Lori, jak będziesz robić aktualizację, to dopisz mi i Mice Hale jako córkę (obgadaliśmy to na GG).
A ja ciocią! xD
Gratuluję xD
Rawr!
Proszę o umieszczenie mnie. I przepraszam za bardzo dluga nieobecnosć. powod w komputer walnął piorun.
Niiit... bo wiesz ja nie mam rodziny a bardzo bym chciała. Jak mogłabym zostać czyjąś siostrzzyczką np?
A mnie na drzewie nie ma, i dobrze.
Ib, Mika, Hale i wszyscy inni: przepraszam was, ale na razie nie będę w stanie zając się drzewem Mam taki młyn... Życie mi się zaczyna komplikować i nie mam już na to czasu. Bardzo was przepraszam, ale tylko uprzedzam że nie wiem kiedy pojawi się aktualizajca.
a ja mam w końcu rodziców ! ;D
No dobra.. Lori, prześlij mi na maila w wolnej chwili to drzewko w jakiejś dobrej jakości to uzupełnię w ten weekend.
Kiara: postaram się jak tylo to znajdę w dobrej jakości na moim przepachanym dysku xD
Kam: to źle...?
to bardzo dobrze ! ;D .
Miałem już dość tego mocno nieaktualnego drzewka (wprowadzającego w błąd). Naniosłem poprawki (nowe osoby) i je lekko uporządkowałem (najstarszych krewnych wywaliłem, w tym Chakę, który(a) widać miał kilka podbojów ). W razie zastrzeżeń, bądź próśb, jestem otwarty na sugestie itepe.
Dobra robota Ib! Teraz możemy na nowo zbierać zgłoszenia do rodziny, ale to zapraszam oczywiście tu: http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?id=182&p=13
ej, mnie też dajcie
Drzewko zaktualizowane. Osoby które odeszły/odchodzę zaznaczyłem na niebiesko. No i dodałem Nhem (rodzinka jak prosiłaś ) oraz małżeństwo dzisiejsze.
YEAAAAAAAAAAAH DARTH VADER I BOMBA GEJCE SUPERRRRRRRRR : v : v
wee ale supcio! jestem z Lazem aniol aniol aniol
Luuudzie jacy Kiara i Kowu są staarzy wg tego drzewa xD
Rawr!