Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 28 29 30
Czy aby na pewno? Widziałam już trumnę dziecięcą z Krainy Lodu, to dopiero było dziwne ;p
Hey, is it hot in here or is that just me?
Oo to zawsze można znaleźć lepsze powiedzenie - w takim razie byłoby to dno i dwa metry mułu, choć do samej bajki nic nie mam ;].
Moim zdaniem akurat produkty z licencją o niczym nie świadczą. Kapcie z Simbą też istnieją
Ale jeśli już mowa o merchandise....
xD
O ludu, a cóż to za demoniczny Kion? xD
A tego Bungę akurat bym kupiła. Odstraszałby gołębie z ogródka
Dzieło sztuki tatuażu
W Timona bym jeszcze uwierzył, ale Pumba wygląda jakby ktoś celowo chciał to zrobić brzydko.
Ja podejrzewam, że to jest długopisem/piórem narysowane xD
Widać opuchliznę, więc to raczej prawdziwy tatuaż.
Ostatnio modne jest tatuowanie sobie rysunków swoich pociech, więc może to stoi za tajemnicą brzydoty tego tatuaża? xp
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
To chyba jedyne sensowne wytłumaczenie.
Nudziłem się, zajrzałem w google i znalazłem:
[Powiększyłem w waifu, bo jakość była makabryczna]
[Ktoś się chyba nudził]
[Tylko dla osób o silnej psychice, może wywołać trwały uszczerbek na zdrowiu]
EDIT: Poprawiłem link do pierwszego.
Grywałem w FH pod nickiem Ibilis używając presetu.
To pobija wszystko
A ja się zastanawiam - co Wam się nie podoba w tych kapciach? Gdyby mieli rozmiarówkę dla dorosłych i przystępną cenę, rozważałabym kupno. Są ładnie wykonane, estetyczne, wyglądają cieplutko i dosyć dobrze grzeją - sama lubię taki rodzaj kapci, obecnie noszę w takim samym typie w groszki (tylko nie posiadają uszek, a zamiast grzywy mają kokardkę). I przemawia za nimi dla mnie jeszcze jedno - spróbujcie kiedyś nakłonić dziecko, aby nie latało po domu z gołymi nogami. Zwłaszcza w zimę. Żeby miało skarpetki i najlepiej właśnie kapcie. Jeżeli jest to coś, z czym maluch może się utożsamić (ulubiony bohater z bajki?) i sprawi, że chętniej będzie nosić papcie, które nie przeszkadzają i nie uwierają nigdzie, można szaleć po domu to ja nie mam nic przeciwko, wprost przeciwnie. To nie jest brzydkie, a niestety ubrania dla dzieci potrafią wyglądać szkaradnie (te wszystkie Elsy na wściekłoróżowym tle, o matko ;_;). A że Disney licencjonuje różne ubranka, artykuły itd. z serii, które są dla niego dochodowe - owszem, to jest biznes, on tak działa. Może słynne starwarsowe ziemniaki to przesada, ale kto nigdy nie miał w dzieciństwie żadnego ubranka z bohaterem Disneya, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Hej, a czy ja mówię, że nie są fajne? Może rzeczywiście nie w moim guście i sama zdecydowanie nie założyłabym tego na nogi, ale w poście chodziło tylko i wyłącznie o to, że wyglądają naprawdę zabawnie. A to, że coś jest śmieszne, nie oznacza od razu, że w złym sensie. Dla przykładu siostra miała dawno temu śmieszną zieloną piżamkę z kotem w butach - śmieszną, przez co słodką. Nie wiem, czemu tak to odebrałaś.
Ostatnio edytowany przez Kravariss (25.02.2018 15:00)
Ib, napraw pierwszego linka.
Ostatnie ryje mózg .
Cyn, ja mogę rzucić .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
Commission done for hey101hey who requested a female Litleo to be smitten with Simba, who's not exactly sure who or wtf is going on, and a jealous Nala.
https://malaika4.deviantart.com/art/It- … -719024474
Jakim cudem Rafiki jest w stanie utrzymać Simbę - tego nie wiem. Ale jestem przekonany że nie na długo. xD
Jakoś mnie rozśmieszyło, jak zobaczyłam na Pintereście ^^
Jakoś mnie rozśmieszyło, jak zobaczyłam na Pintereście ^^
Kiedyś już tu było (i chyba znalezione w oryginalnym źródle). Aż nachodzi taka myśl (przerabiająca stary kawał):
Dwadzieścia lat temu Simba miał nadzieję, że jego córka będzie miała bliskie relacje tylko z członkami ich Stada.
Teraz Simba ma nadzieję, że jego syn będzie miał bliskie relacje się tylko z lwami.
Czy za dwadzieścia lat Simba będzie liczył na to, że jego potomstwo będzie miało bliskie relacje tylko ze zwierzętami o przeciwnej płci?
To the stars who listen — and the dreams that are answered.
Sarah J. Maas – A Court of Mist and Fury
deviantArt Tumbrl
W wyobraźni słyszę charakterystyczny dźwięk igły strącanej (i jednocześnie szorującej po płycie) z gramofonu i widzę jak całe Stado gapi się na tańczącego Skazęœ xD.
Strony: Poprzednia 1 … 28 29 30