Nie jesteś zalogowany na forum.
Temat ogólny poświęcony filmom animowanym. W szczególności nastawiony na premiery - czyli to co leci w kinie... choć nie musimy się do tego ograniczać.
Właśnie obejrzałem "Sekretne życie zwierzaków domowych" w polskim dubbingu i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył. Spodziewałem się co najwyżej umiarkowanie dobrej animacji, a okazała się być naprawdę porządna!
Co prawda jestem przekonany, że sporo dowcipów w polskiej wersji językowej straciło nieco humoru, ale wciąż - bardzo dobrze się bawiłem.
Jedyne co mogę zarzucić to niektóre sceny, które na siłę starały się lśnić w 3D (oglądałem w 2D).
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Hullabaloo po raz pierwszy od długiego czasu pokazało coś nowego - krótki urywek animacji.
https://www.facebook.com/SteampunkAnima … 715313913/
Znalazłem fajna stronę z listą nadchodzących filmów animowanych:
animatedviews.com/calendar/
Nie mogę się doczekać Isle of Dogs
https://i.imgur.com/VpO0coI.png dla mnie to jedyny widok na tej stronie... jesteś pewien że jest ok?
Za to mnie przenosi link na taką stronę: https://i.imgur.com/zr2TuLk.png
Ajj, pun/fluxbb nie lubi się najwyraźniej z dużymi literami, już poprawiłem linka.
Ja w sumie nie mam żadnych filmów, na które jakoś bardzo szczególnie czekam, aczkolwiek strona niezwykle przydatna, z pewnością będę korzystać. Pewnie się wybiorę na Iniemamocnych.
Mam tylko pytanie, te daty premier są jakoś oficjalnie potwierdzone, można je uznawać za prawdziwe?
Tak, ale trzeba mieć na uwadze na to że to są daty premier światowych. W Polsce premiera może być nieco później.
Wreck-It Ralph 2 wygląda ciekawie. Bardzo podobała mi się jedynka ^^
Do tego HTTYD 3, z ciekawości na pewno obejrzę. Jedynka i dwójka bardzo mi się podobały
Reszta... meh... dajcie Zootopie 2!!!
Biorąc pod uwagę jaki sukces odniosła na rynku światowym Zootopia nie zdziwiłabym się, gdyby wyszła druga część. Choć ja z o wiele większą niecierpliwością wyczekuję Jak Wytresować Smoka 3. W tym roku... no cóż... oprócz Coco Pixara, który mam zamiar wkrótce nadrobić, nic więcej nie przykuwa mojej uwagi.
Cofam ostatnie zdanie, w tym roku jeszcze bardzo interesuje mnie... film z Teen Titans Go Nie dlatego, že spodziewam się czegoś fabularnie dobrego, ale dlatego, że bajka, choć cieszy się sporą niesławą, sama siebie nie bierze na poważnie i dużo eksperymentuje i w gruncie rzeczy w większości odcinków ciężko przewidzieć, co się stanie. Raz na kilka naprawdę żenujących odcinków trafia się coś, przez co nie mogę przestać się śmiać i jestem bardzo ciekawa, czy film okaże się komediową porażką, czy komediową perełką. Choć na razie trailer wskazuje bardziej na to pierwsze...
Ostatnio edytowany przez Kravariss (20.02.2018 00:56)
Hey, is it hot in here or is that just me?
Jak dla mnie nic ciekawego w tym roku nie wychodzi, ale w przyszłym...
Zdecydowanie czekam na Jak wytresować smoka 3, Toy Story 4 i kontynuację Krainy Lodu. ^^
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Jak dla mnie Toy Story 3 miało idealne zakończenie. Nie rozumiem jaki powód prócz kasy mają twórcy by kontynuować ten temat.
Tyle chętnych na Jak Wytresować Smoka 3... To może wspólne wyjście do kina?
Pando, jesteś pewna, że chodzi o kontynuację Krainu Lodu? Mi to pachnie jakimś spin-offem
Pando, jesteś pewna, że chodzi o kontynuację Krainu Lodu? Mi to pachnie jakimś spin-offem
Na stronie było napisane sequel, dlatego tak wywnioskowałam... Szczerze to nie śledzę ploteczek w internetach, więc nie wiem, co oni tam planują, ale i tak i tak z miłą chęcią obejrzę. ^^
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Właśnie obejrzałam trailer do Spies in Disguise. I nie umiem ukryć załamania
Pierwsza połowa trailera praktycznie mnie kupiła. Wyglądało jak naprawdę niezła, zabawna komedia w stylu Megamocnego. Już widziałam te sceny z szybkimi autami, tajniackimi klimatami, wartką animacją i parodie agentów rodem z Johny Englisha. A potem...
A potem zaczęła się druga połowa traileru. I pomysł obejrzenia filmu praktycznie wyrzuciłam do śmieci. I aby zrozumieć lawinę rozczarowania, podrzucam sam zwiastun. Powiedzcie mi, JAK można zmarnować taki potencjał na komedię?!
Hey, is it hot in here or is that just me?