Nie jesteś zalogowany na forum.
Kiedyś, jak miałam może 6-7 lat moim pupilkiem był Przemek - świnia, zwykła świnia. Pogrzebie i może znajdę zdjęcie jak siedzę mu na grzbiecie. XDD
wężowa mama
Kiedyś, jak miałam może 6-7 lat moim pupilkiem był Przemek - świnia, zwykła świnia. Pogrzebie i może znajdę zdjęcie jak siedzę mu na grzbiecie. XDD
Sami, padłam. X"D
Jesteś moim mistrzem, również czekam na zdjęcie.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Niestety mnie ujeżdżającej Przemka nie znalazłam (pewnie gdzieś to zdjęcie jest, jednak w chwili obecnej się zagubiło) ale żeby potwierdzić to co mówiłam, proszę, oto Przemek:
(Tak, on to tak naprawdę ona)
wężowa mama
Cudna ta Przemysława! Rzadko widuję świnki na świeżym powietrzu, a szkoda. To bardzo mądre istoty. Zabrzmi to dziwnie, ale wychowałam się wśród świń i drobiu i zawsze żal mi tych zwierzątek bo są niedoceniane. Swoją drogą na świni nie jeździłam, ale z rodzeństwem, moim kuzynem i dzieciakami sąsiadów próbowaliśmy ujeździć krowę.. 8D
Co do inteligencji świń muszę się zgodzić. Przemek był jak taki wielki, różowy pies. No, tylko nie szczekał. X'D Za to chodził za ludźmi i zakopywał ryjkiem kości w ogródku. :'D
wężowa mama
A jakie zdanie na ten temat miała krowa? Chciała współpracować? I był to pomysł autorski czy pod nadzorem rodziców?
Niestety to był szczeniacki, nieprzemyślany wybryk i całe szczęście, że te krowy(a konkretniej jedna , na której próbowaliśmy jeździć) były bardzo łagodne.Wyglądało to tak, że jak krowa się położyła, jedno z nas na nią wskakiwało, a reszta ciągnęła ją za kantar żeby wstała.. >D
No i cóż.. dziś pokażę Wam jak należy zajmować się ogródkiem z psem. Ja siałam buraczki, a Borys je przytulał
Mam kotkę, czarną kotkę z odrobiną bieli.
Mam ją od 6 lat, przygarnęłam ją z podwórka, bo szkoda mi było naiwnego kociaka, który radośnie podbiega do każdego człowieka a nawet innych kotów czy psów.
Wiedziałam, że jak taka będzie do prędzej czy później ktoś zrobi jej krzywdę, godzina błagania w domu i mam kota : D
Zdjęcie:
Niestety ale mam aktualnie tylko takie, gdy przerwała mi w pracy nad rysunkiem.
Kiedyś miałam chomika, a następnie szczura.
Od 2 lat posiadam koszatniczkę
To samiec, nazywa się Alvin, bo wszystkim jego urocze "ćwierkania", jak to nazywamy, przypominały głosy wiewiórek z "Alvin i wiewiórki" x D
Bardzo ciężko zrobić mu zdjęcie, dużo się wierci a jak już wtuli się we mnie to nie mogę go odciągnąć bo zaczyna na mnie krzyczeć.
"Półprzeźroczyste skrzydła zatrzepotały w powietrzu i po raz pierwszy od setek lat noc ożyła muzyką smoków."
"– Czy można okazać dzielność, bojąc się jednocześnie?
– Tylko wtedy można być naprawdę dzielnym."
Mała aktualizacja wyglądu moich psiaków.
To Daisy:
A to Hari (przykład tego, że jest ogromnie fotogeniczna):
Zdjęcia mojego autorstwa. Zdjęcie Daisy jest świeżutkie, bo robione dzisiaj.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Hi, I'm spider.
#nofilter #nomakeup #allnatural #hairylegs #hairymeanssexy
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Moja psiunia
>>>>>>KRÓLEWNA ŚNIEŻKA<<<<<< "Ooo... jestem, jaka jestem
Ooo...robię zawsze to co zechce
Chociaż wstaję bardzo wcześnie
Bardzo późno chodzę spać
Czasem nawet sobie przeklnę
Zgadnijcie, jak" ~Łzy
Poznajcie naszą edukotkę Felicję. Dla przypomnienia kicia jest znajdźką, którą z Nalciem wyleczyliśmy, daliśmy jej nowy dom, a teraz kicia pomaga nam prowadzić warsztaty i zajęcia edukacyjne dla dzieci
Ojejku, jaka słodziachna. Z chęcią bym ją pogłaskał. ^^
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Koty z takim właśnie umaszczeniem najbardziej mi się podobają .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Pamiętacie tę małą białą pierdołę z czarną plamką na odwłoku?
Trochę zmężniała.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Hm, daj coś na zdjęciu żeby było wiadomo jakiej wielkości jest.
Niteu, pajun nadal jest nieduży, ale porównując z poprzednimi zdjęciami - jest różnica.
Sorry, pod ręką miałam tylko euro.
Kiarr, toż to tylko pajuny, nic strasznego. :d
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Łoooo ja Cię, ale śmieszny włochatek! Musi być przyjemny w dotyku.
Smyrać go można jedynie po nóziach, bo na odwłoku ma włoski parzące. (W sumie taka mała pierdoła jest niegroźna pod tym względem, ale u większych jest już to kłopotliwe). A tak swoją drogą to boję się go macać, bo to takie delikatne.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Mój gnojek
Imię: Hakubi
https://drive.google.com/file/d/0B8juBh … sp=sharing
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Aww, jaki slodki. <3
I jeszcze udalo ci sie go w locie uchwycic.
Przyjedź do mnie to go poznasz
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Mój malutki, kochany Mustafa Mal ♥
"Power is only given to those who are prepared to lower themselves to pick it up. Don't waste your time looking back. You're not going that way."
---
Jakie on ma wielkie oczka, słodki.
A dziękuję
"Power is only given to those who are prepared to lower themselves to pick it up. Don't waste your time looking back. You're not going that way."
---