Nie jesteś zalogowany na forum.
-No, może...*uśmiecha się tajemniczo*
-Ta torba jest niezwykła....*wyciąga z torby jeszcze pudełko z sałatką*
-No, jedzmy!
*śmieje się z Ness*
Ja nie jestem głodna .
*mówiąc to przytula konsole*
Tęskniłam .
*śmieje się sama do siebie*
-A ktoś inny?*zaczyna się głośno śmiać*
-Jak nikt nie zje, dam krokodylowi!
*Bierze dla siebie udko z indyka, zjada je powoli, parzy herbatę dla reszty przy barze. Kładzie 5 złotych na ladzie*
- Proszę, smacznego! *Podtyka każdemu pod nos ciepłą herbatkę*
-Ja dziękuje , zjadłam na ziemi czerwonej gazelę , która samotnie biegała po piasku *kładzie gitarę na barze*
*bierze herbatę do łap i bierze łyka*
Mmm . Pyszna .
*bierze jeszcze jednego i ją odstawia , podchodzi do sprzętu i coś przy nim grzebie , nagle z głośników wydobywa się taki bas , że aż uszy bolą*
Łał , jest moc . :awesomecat:
*Goldi zakrywa uszy łapami*
- Bez przesady, nie lubię jak jest aż tak głośno! *Pije trzy łyki herbaty*
*szybo ścisza*
Chciałam zobaczyć jak tam basy .
*uśmiecha się do lwicy*
- Następnym razem wcześniej mnie uprzedź! *Śmieje się. Wypija połowę herbaty*
Hahahaah spoko spoko .
*uśmiecha się*
Hmm ... Mam pomysł ! Wczoraj była noc karaoke , może dziś , będę puszczać muzykę i będzie noc taneczna .! Kto wygra dostanie nagrodę.
*mówi podekscytowana*
Ale sama muzyka , bo wokal będzie odwracał uwagę od tańca .
-Może być fajnie ale nie umiem tańczyć *bierze gitarę i sprawdza czy jest nastrojona*
To co , ! Ważna jest zabawa .
*śmieje się*
Nalimba będzie sędzią jeżeli się zgodzi , a żeby na nim nie spoczywał ten obowiązek ja będę 2 sędziom .
*uśmiecha się*
Zgodzicie się . ? O zaraz wracam .!
*wybiegła z klubu , po 10 min wróciła*
To będzie nagroda .
*kładzie na stole duży złoty puchar a obok dwa mniejsze brązowy i srebrny*
-Ja jednak wole posiedzieć i może trochę pograć *zaczyna grać piosenkę*
*bierze młotek, dwa gwoździe i przybija kartkę z napisem "Ślub Madame_Carotte i Nalimby przeniesiony na 1 września. Wszyscy Stadkowicze są zaproszeni. P.S. Wesele odbędzie tydzień później (8-9 września) w Klubie Nocnym "Lion's Paw'* No, także ten.
-Nalimba .. Nie wiedziałam , że się żenisz.. *uśmiecha się do lwa*
*na obliczu lwa pojawił się skromny rumieniec* No... wiesz... kiedyś trzeba wejść na wspólną ścieżkę. *uśmiecha się nieśmiało do Wasi*
-Gratulacje!
// Dłuższe posty pisz, Wasai //
Oczywiście jeśli chcesz to możesz przyjść na ślub. *siada obok lwicy*
-Pewnie , że przyjdę *uśmiecha się do lwa* -Ale teraz niestety muszę już spadać ;/ Do zobaczenia jutro! *bierze gitarę, wychodzi z klubu i macha Nalimbie przez okno*
*Kończy pić swoją herbatę*
- Ja na pewno nie ominę tej szczególnej okazji! *Przytula Nalimbę*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2012-08-15 15:59)
Nalimba ap ropo ślubu , jaką mam zagrać piosenkę podczas pierwszego tańca Twojego i Karotki . ? Coś wolnego i romantycznego .
*uśmiecha się do Nalimby*
*gładzi Goldi po grzywce* Będzie nam bardzo miło. *zwraca się do Izzy* Oczywiście Pieśń o miłości, moja droga.
Myślałam nad tym albo nad "miłość drogę zna" Ale do oby dwóch potrzebuję męski głos do zaśpiewania 1 zwrotki bo damski zaśpiewam . Chyba , że mam zaśpiewać oby dwa głosy .
*śmieje się* Ale nie martw się zorganizuję to .! I potrzebuje chór . Może tak : Goldi , Ness i Wass . ? Jeśli się zgodzicie . Ale tylko na tą jedną piosenkę . Bo ona tu jest najważniejsza . Następne będę śpiewać .
Ostatnio edytowany przez Izzy (2012-08-15 16:53)
Do chóru proponuję jeszcze Hari - w końcu moja siostra, a na głos męski to albo Shupka albo Sou.
Zależy kto będzie chciał śpiewać w chórze i męski głos .
*uśmiecha się do Naliego*
Ja wiem, że Wy stworzycie coś niesamowitego. *odwzajemnia uśmiech* Napijesz się czegoś, nasz DJu?
*zaśmiała się*
Tak , poproszę frugo różowe .
*kładzie 2 zł*
*kładzie sprytnie butelkę na monecie i podaje ją wraz z frugo* Proszę bardzo. *szeroki uśmiech*
Nali .! Ty spryciarzu .
*śmieje się do Nalimby , otwierając Frugo*
*nalewa sobie Limonchello do kieliszka* Zdrowie! *bierze łyka*